Myklatun Camping

Sjönära camping med vackra vyer.

I Øvre Eidfjord, strax norr om Hardangervidda hittar du den mysiga campingen Myklatun. Det är en något enklare camping men den är vacker belägen vid en sjö och om du har tur kan du få en av de finaste platserna precis vid vattnet. Platserna är inte bokningsbara men det finns gott om platser och du får ställa dig var du vill. El finns nästan överallt, allt beror på hur lång sladd du fick med dig eller lyckas låna ihop.

Det går bara att betala med kontanter eller Vipps så tänk på att ha kontanter med dig, det är nog en bra bit till närmaste bankomat. Vi hade inga kontanter, dock visade det sig att ägaren hade en svensk kompis så vi kunde lösa betalningen via Swish. Bra med lösningsfokus!

Servicehuset är enkelt men det finns toaletter, duschar och kök, allt är rent och i ordning. Förutom campingen så har de även ett antal stugor att hyra ut.

Omkring sex kilometer från campingen ligger Voringsfossen som är ett känt turistmål. Även den mysiga lilla byn Eidfjord ligger i närheten och är klart värd ett besök.

Här kan du bo i din egen lilla dunge med utsikt över sjön.
Vår upplevelse
7.5/10
sv_SESwedish