Sjøterrassen restaurang och gästhamn

Ställplats i mysig gästhamn söder om Sandefjord

Vill du bo i en småbåtshamn är detta ställplatsen för dig. Du bor precis i anslutning till bryggan och kan i lugn och ro spana på båtarna och lyssna på sjöfåglarna. Ställplatsen är bokningsbar på campino.no och du kan välja vilken plats du vill ha. Vid bryggan finns det tre eller fyra platser och på gräsmattan bakom sjöbodarna är det många fler. Du får inte riktigt samma utsikt här, men slipper å andra sidan vinden från havet. Alla platser har el.

Eftersom det är en gästhamn finns alla faciliteter med toaletter, duschar och tömning av grå- och svartvatten. Servicehuset var nybyggt och det var fräscht och välstädat.

Vill du inte laga din egen mat så finns en restaurang och du kan också beställa nybakat bröd till frukost. Det är vidare en del aktiviteter i området, band som spelar och olika events. Samma dag som vi lämnade skulle de till exempel ha en förmiddag med flera yogaklasser på bryggan som avslutades med en gemensam lunch. Ett trevligt initiativ och säkert välbehövligt efter några dagar på tur med husbil eller båt.

Vår upplevelse
9/10
sv_SESwedish